63_68

Omschrijving

De beschermer van uw wollen trui
Alles wat u wast kunt u nu ook drogen. Van de zachtste wollen trui tot een alledaags zakelijk overhemd of een ski-jack. Drogers met het AbsoluteCare-systeem hebben programma's op maat om de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aan te sturen. Dit voorkomt krimp, behoudt de vorm en herstelt waterdichtheid. Een nieuwe vorm van drogen voor elk type stof in uw kledingkast. 


Bescherming op maat voor uw kleding
De programma’s van het unieke AbsoluteCare-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen van de trommel en de droogtemperatuur. Wollen kledingstukken worden tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden.


Veilige, lage temperaturen
AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Uw kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat u deze kocht. Bovendien helpt de lage temperatuur u energie te besparen.


Bespaar elke dag tijd en energie
Droogautomaten van AEG beschikken over ProSense-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren. Deze passen de droogtijd en het energieverbruik aan aan de omvang van de lading, of het nu de was van een hele week of van één dag is. Dit bespaart tijd en energie, terwijl de favoriete kleding die u elke dag draagt zorgvuldig wordt beschermd.


Efficiënt dankzij filter met minimaal onderhoud
Alleen droogautomaten van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem: een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere filters. Als u deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik toe. Droogautomaten van AEG drogen elke lading moeiteloos met slechts één filter en blijven effectief en energiezuinig doorwerken.


Kortere droogtijd, betere verzorging
Dankzij de verbeterde luchtstroming drogen droogautomaten van AEG sneller en efficiënter dan traditionele warmtepompdrogers. Uw kleding wordt dus beter verzorgd, terwijl de droogtijd korter is.

Specificaties
Afvoerslang condenswater Ja
Bedienapp Nee
Beladingherkenning Ja
Binnenverlichting Nee
Breedte (mm) 596.00
Deurdraairichting wisselbaar Ja
Diepte (mm) 638.00
Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 66.00
Geschikt voor Smarthome N.v.t.
Hoogte (mm) 850.00
Indicator pluizenzeef reinigen Ja
Indicator reservoir legen Ja
Kleur Wit
Resttijdindicatie Ja
Snoerlengte (meter) 1.45
Starttijduitstel Ja
Trommeldraairichting wisselend Ja
Trommelmateriaal RVS
Trommelsysteem ProTex trommel
Type droger Warmtepomp
Typenummer T8DBPESSEN
Vulgewicht (kg) 8.00
WiFi Nee
Zelfreinigende condensor Nee

AEG T8DBPESSEN

  • Merk: Aeg
  • Productcode: 7332543748860
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • ** 799,00€

  • Excl. BTW: 660,33€

Tags: AEG T8DBPESSEN