63_69_78

Omschrijving

Groot en zuinig

BluPerformance model K 4330 is met 185 cm de hoogste volautomatische koeler, voorzien van PowerCooling, digitaal temperatuurdisplay, verstelbaar flessenrooster en 2 kastbrede BioCool groente- en fruitladen op rails. De vaatwasserbestendige deurvakken zijn op diverse hoogtes verstelbaar, voorzien van uitneembare gehard glazen bodem en afgestemd op de 2 liter verpakkingen melk of frisdrank.

Alle functies eenvoudig in te stellen.
2,4 inch display

Ruimte voor hoge karaffen of verpakkingen.
Deel- en onderschuifbaar glasplateau

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.
Comfort deurvakken

Gelijkmatige verlichting van het koeldeel.
LED plafondverlichting

Gelijkmatigere temperatuurverdeling.
PowerCooling

Een koelkast die fris ruikt.
FreshAir koolfilter

Altijd plaats voor grote gezinsflessen.
Flessendraagrooster

Opent bijna vanzelf.
Hevelgreep

Deur kan nooit ongemerkt open blijven.
Akoestisch deuralarm

Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen.
GlassLine draagplateaus

BioCool moeiteloos te openen
Lade op telescooprails

BluPerformance
Meer inhoud in het interieur voor levensmiddelen, zuinig en energie-efficiënt, stil en comfortabel in gebruik en een uitstekend ontwerp. Op het gebied van koelen en vriezen zetten de BluPerformance apparaten van Liebherr nieuwe normen.

BioCool
De BioCool-Box maakt vochtregulering in de lade mogelijk om de versheid van levensmiddelen als groente en fruit te verlengen. De BioCool-Box is gemonteerd op licht lopende rollers of op premium telescooprails. Beide zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden een goed overzicht van de opgeslagen producten. De luchtvochtigheid in de BioCool-Box is met een schuif in te stellen.

2,4" Touch display
Het 2,4" contraststerke Touch display met hoge resolutie is geïntegreerd achter de deur en maakt nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk.

GlassLine
Het karakteristieke GlassLine interieur is van een kwalitatief hoogwaardige en sterke afwerking. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Het deel- en onderschuifbare glasplateau is zeer veelzijdig in gebruik en kan naar wens op verschillende hoogtes worden ingezet.

Deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme
De sterke stanggrepen zijn elegant en stralen kwaliteit uit. Ze zijn voorzien van een geïntegreerd openingsmechanisme voor moeiteloos en eenvoudig openen van de deur.

LED
De LED plafondverlichting zorgt voor een aangenaam helder licht in de koelkast. De LED's zijn vlak en in het midden van het plafond van de koelruimte geïntegreerd en bieden een zeer gelijkmatige verlichting van het interieur.

PowerCooling
PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Het geïntegreerde FreshAir koolfilter reinigt de circulerende lucht en neemt onaangename geuren snel op.

SmartDevice
Liebherr apparaten voorzien van het „SmartDevice“ logo kunnen worden gekoppeld aan de SmartDevice Box. Hiermee wordt toegang verkregen tot andere diensten en kan het apparaat op afstand vanaf een computer of mobiel apparaat worden bediend. De SmartDevice Box is verkrijgbaar als accessoire. Apparaten met de letter i in hun modelnaam (bijvoorbeeld: KBi 4350) zijn standaard uitgevoerd met de SmartDevice Box.

SuperCool
SuperCool creëert een koudreserve voor het snel koelen van verse levensmiddelen. Na het snelle koelproces tot +2°C schakelt SuperCool automatisch over op de normale koeltemperatuur om energie te besparen.

Deurrubber
Het vervangbare deurrubber garandeert optimale hygiëne en daarmee het veilig bewaren van levensmiddelen. Het ontwerp sluit aan op dat van de deur of kleur van het apparaat. Het is eenvoudig uit te nemen, reinigen en vervangen.

Specificaties
Aantal deuren 1.00
Aantal draagplateaus (stuks) 6.00
Aantal vershoudlades 2.00
Akoestisch deuralarm Ja
Binnenverlichting Ja
Breedte (mm) 600.00
Deurdraairichting wisselbaar Ja
Diepte (mm) 665.00
Draairichting deur Rechts
Energieklasse D
Energieverbruik per jaar (kWh) 98.00
Geluidsniveau (dB) 37.00
Geschikt voor Smarthome Ja
Gewicht (kg) 71.60
Hoogte (mm) 1850.00
Kleur Wit
Klimaatklasse SN-T (+10 tot +43 graden Celsius)
Materiaal draagplateaus Veiligheidsglas
NoFrost Ja
Ontdooisysteem Automatisch
Regelbare luchtvochtigheid Nee
Snoerlengte (meter) 2.10
Soft close deursluiting Nee
Soort lamp LED
Totale nettoinhoud (liter) 396.00
Typenummer K 4330-21
Vershoudgedeelte BioCool
Vriesvak Nee

Liebherr K 4330-21

  • Merk: Liebherr
  • Productcode: 4016803067153
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • ** 1.199,00€

  • Excl. BTW: 990,91€

Tags: Liebherr K 4330-21