63_64

Omschrijving

SIEMENS WG56G2A3FG, Wasmachine, voorlader, 10 kg, 1600 rpm

De intelligente wasmachine met antiVlekken systeem, SpeedPack XL, intelligentDosing en wasmiddelscan via Home Connect.

- intelligentDosing met wasmiddelscan: doseert automatisch wasmiddel met maximale precisie, was voor was.

- speedPack XL: programma's versnellen, perfect wasresultaat in 59 minuten of een kleine was in 15 minuten.

intelligentDosing met wasmiddelscan. Optimale dosering van elk wasmiddel

Welk wasmiddel en wasverzachter je ook gebruikt, de intelligente wasmiddelscanfunctie helpt je de dosering met maximale precisie in te stellen. Vul eenvoudig de containers en scan de streepjescodes op de flessen via de Home Connect-app om instellingen voor waterhardheid en wasmiddelconsistentie rechtstreeks naar de wasmachine te sturen. Het intelligentDosing-systeem doseert dan de optimale hoeveelheid wasmiddel, was voor was. En heb je je wasmachine gekoppeld met de Home Connect-app? Dan houdt de app ook het wasmiddelniveau in de gaten en stuurt je een melding als het bijna op is.

speedPack XL. Verkort programma's, kleine was in 15 of 30 minuten of 5 kilo in 59 minuten schoon

Verkort de programmaduur met 65%, was tot 2 kilo licht vervuild wasgoed in 15 minuten schoon, tot 4 kilo in 30 minuten óf was tot 5 kilo in slechts 59 minuten schoon. Met speedPack XL heb je de controle over hoe je je tijd indeelt. De wasmachine past zich naar jouw planning aan in plaats van andersom.

10kg capaciteit. 10kg trommel voor kleine én grote beladingen

Hoe groter de trommel, hoe zuiniger je wast. Je wast namelijk meer wasgoed tegelijkertijd en kleding heeft meer ruimte in de trommel waardoor het een stuk langer mee gaat. Maar ook een kleine was was je energiezuinig in een grote trommel. Het watermanagementsysteem van Siemens, waterPerfect Plus, past namelijk per wasbeurt de hoeveelheid water precies aan op de belading. Zo was je altijd op de meest duurzame manier je wasgoed schoon.

Energieklasse A. Duurzaam wassen met energielabel A

Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Dankzij innovatieve functies doe je geen consessies op kwaliteit, maar geniet je wel van optimale duurzaamheid.

smartFinish. Verklein de strijkstapel

Als je droge was hebt die gekreukeld is, is het smartFinish-programma van je wasmachine de oplossing. Het introduceert een zachte dosis stoom en vermindert de ergste kreukels in slechts 20 minuten. Je kleding wordt niet nat en dus kun je het direct dragen.

Mini load. Losse stukken en kleine ladingen snel en efficiënt wassen

Gebruik de optie Mini Load om losse items, nieuw gekochte kleding of hele kleine ladingen te wassen. Je wasmachine past zich dan aan om je wasgoed snel, zorgvuldig en efficiënt te behandelen én verbruikt zo een stuk minder water.

directTouch Plusdisplay. Ontworpen voor eenvoudige en intelligente bediening

Strak, elegant en toch intuïtief? Het grote directTouch Plus led-display is het allemaal. Het naadloze glanzend zwarte bedieningspaneel is ontworpen om de wasmachine moeiteloos te bedienen. Ergonomisch gepositioneerd lichten de touch-display-elementen op wanneer je de wasmachine aanzet. Dankzij het grote display en de overzichtelijke bediening selecteer en stel je snel en moeiteloos het juiste programma in. Voor intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening.

Outdoor+Impregneren. Houdt sport- en outdoorkleding in topconditie én waterdicht

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het wasprogramma Outdoor + Impregneren draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten. En het grootste voordeel van dit programma is dat je kleding zelfs waterafstotend kunt maken. Voeg impregneermiddel toe en je winterjas, skijas, motorjack of zelfs tafelkleed is weer volledig waterafstotend en klaar voor het nieuwe seizoen.

iQdrive-motor. iQdrive-motor met 10 jaar garantie

Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.

waterPerfect Plus. Bespaar water en energie, elke wasbeurt opnieuw

Het waterPerfect Plus systeem meet automatisch het gewicht van de was. En berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is voor een stralend schone was. Met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat.

waveTrommel. Effectief en extra voorzichtig voor de was

De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve, voorzichtige behandeling van je wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen. Zo weet je zeker dat de wasmachine voorzichtig omgaat met je delicate kleding.

Trommelverlichting. Optimaal zicht dankzij trommelverlichting

De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra je de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.

Specificaties
Algemene wasprogramma"s Koude was,Vlekken,Fijne was,Katoen,Handwas,Kort programma,Wol,Sport Kleding,Gemengde was,Zijde,Anti-kreuk,Outdoor waterdicht
Automatische wasmiddeldosering Ja
Bedienapp Ja
Beladingherkenning Ja
Breedte (mm) 598
Diepte (mm) 590
Droogresultaatklasse A
Energieklasse A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Geluidsniveau wassen (dB) 48
Geschikt voor Smarthome Ja
Hoogte (mm) 845
Kleur Wit
Koolborstelloze motor Ja
Kuipmateriaal Kunststof
Maximale toerental (centrifuge (toeren per minuut) 1600
Resttijdindicatie Ja
Soort waterbeveiliging Aquastop
Starttijduitstel Ja
Stoomfunctie Ja
Trommelmateriaal Inox
Trommelsysteem WaveDrum
Typenummer WG56B2A9NL
Vulgewicht (kg) 10
Wasresultaatklasse A
Zelfreinigende wasmiddellade Ja

Siemens WG56G2A3FG

  • Merk: Siemens
  • Productcode: Siemens WG56G2A3FG
  • Beschikbaar: Op voorraad
  • ** 1.099,00€

  • Excl. BTW: 908,26€

Tags: Siemens WG56G2A3FG