63

Omschrijving

KI31RAFF0, Inbouw koelkast

Inbouwkoelkast met hyperFresh Plus lade die groente en fruit tot wel 2 keer langer vers houdt, en de varioShelf voor meer flexibiliteit. Hou groente en fruit tot 2x langer vers: hyperFresh plus Met een schuifregelaar past u makkelijk de vochtheid in de hyperFresh plus-lade aan. Zo zorgt u voor de ideale vochtigheid en gaan smaak, vitamines en voedingsstoffen niet verloren. 

Glazen easyAccess-plateaus Voor meer gemak bij het aanvullen van etenswaar in uw koelkast, kunt u de glazen plateaus er nu tot het midden uithalen op profielrails. Zo blijft niets uit het zicht. Uiteraard glijden ze gemakkelijk en kantelen ze niet. U kunt het plateau er helemaal uithalen zelfs wanneer deze vol met producten staat. De frameless plateaus zijn gemaakt van hoge kwaliteit, robuust glas. 

superCooling. De superCooling-knop gebruikt u om de temperatuur in uw koelkast snel naar +2 °C te verlagen. Dit voorkomt een ongewenste temperatuurstijging van al afgekoelde etenswaren wanneer u hier nog niet gekoeld eten aan toevoegt. 

de varioShelf De varioShelf bestaat uit twee afzonderlijke, 14 cm diepe opslagplateaus: het voorste plateau kan u op meerdere manieren plaatsen om aan uw behoeften te laten voldoen. Wanneer u de twee plateaus achter elkaar plaatst, vormen ze een volledig opslagplateau. Door het voorste glazen plateau onder het achterste plateau te schuiven, creëert u ruimte aan de voorzijde voor hoge producten. 

Uw koelkast weet wat uw eten nodig heeft: freshSensor. Zelfs de kleinste temperatuurverandering, zoals zonnestralen op de koelkast, heeft effect op de binnenkant van de koelkast. En dus ook op de versheid van voedsel. Om dit te voorkomen, meet de freshSensor de temperatuur binnen, maar ook buiten de koelkast. Zo speelt de sensor slim in op veranderingen en blijft uw eten dus zo lang mogelijk vers. 

LED-verlichting De nieuwe geïntegreerde LED-verlichting in de wanden of het plafond verlichten de binnenkant helder en gelijkmatig, maar zullen uw ogen niet verblinden. 

de safetyGlass-plateaus. Alle glazen plateaus zijn gemaakt van extra sterk, onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas. Als er iets omkiept, zorgt het safetyGlass-plateau ervoor dat het morsen beperkt blijft en zich niet verspreidt in de rest van de koelkast.

Prestaties en verbruik

Energie-efficiëntieklasse: F

Energie: 122 kWh p/j

Totale inhoud: 172 liter

Geluidsniveau: 33 dB

Algemene informatie:

Akoestisch alarmsignaal bij geopende deur

Nauwkeurige elektronische temperatuurregeling

Koelruimte:

Netto inhoud koelruimte: 172 liter

superKoelen

5 Veiligheidsglas plateaus (4 in hoogte verstelbaar), waarvan 1 variabel plateau van veiligheidsglas, 1 uitneembaar legplateau van veiligheidsglas

5 Deurvakken, waarvan 1 met botervakje

LED verlichting

Vershoudsysteem:

1 hyperFresh plus lade met vochtigheidsregeling: groente en fruit blijven tot wel 2 keer langer vers

Technische specificaties:

Inbouwmaten (hxbxd):

102.5 x 56 x 55 cm

Klimaatklasse: SN-ST

Aansluitwaarde: 90 W

Netspanning 220 - 240 V

Toebehoren:

2 x eiervak

Specificaties
Aantal draagplateaus (stuks) 5.00
Akoestisch deuralarm Ja
Binnenverlichting Ja
Deurdraairichting wisselbaar Ja
Energieklasse F
Energieverbruik per jaar (kWh) 122.00
Geluidsniveau (dB) 33.00
Klimaatklasse SN-T (+10 tot +43 graden Celsius)
Materiaal draagplateaus Veiligheidsglas
Nisbreedte (mm) 560.00
Nisdiepte (mm) 550.00
Nishoogte (mm) 1025.00
Ontdooisysteem Automatisch
Regelbare luchtvochtigheid Ja
Soft close deursluiting Nee
Soort lamp LED
Totale nettoinhoud (liter) 172.00
Typenummer KI31RAFF0
Vershoudgedeelte Hyperfresh

Siemens KI31RAFF0 IQ500

  • Merk: Siemens
  • Productcode: 4242003850978
  • Beschikbaar: Levertijd - Prijs Indicatief
  • ** 1.098,67€

  • Excl. BTW: 907,99€

Tags: Siemens KI31RAFF0 IQ500